Aandrijfmoduul

Het eerste moduul is de aandrijfmoduul. De naam zegt het al deze verzorgt het transport van de schommels en is, zoals boven omschreven, leverbaar in twee uitvoeringen. Bij beide uitvoeringen vindt men bij dit moduul aan de voorzijde het bedieningspaneel als mede een display waar men zowel de ingestelde als actuele parameters kan uitlezen. Verder vind men in dit moduul ook de vulopening welke is afgesloten middels een automatisch werkend luik. Dit luik wordt via de aanwezig besturing bediend. Dit betekend dat als de betreffende schommel in de vulpositie staat het luik automatisch opengaat om de koppels van en/of op de schommel te kunnen schuiven. Na een ingestelde tijd sluit het luik zich automatisch. Bij een geopend luik wordt de naar buiten stromende warme lucht afgezogen zodat temperatuurstijging in de bakkerij zoveel mogelijk wordt voorkomen.

Ook zijn er voorzieningen aanwezig om een afvoertransport aan te brengen (alleen mogelijk bij de geautomatiseerde uitvoering). Dit betekend dat het afvoertransport eventueel later kan worden aangebracht. Het afvoertransport is voorzien van een sproei-installatie.

In het aandrijfmoduul is een stoomnevel voorziening aangebracht alsmede een afzuiginstallatie. Dit alles voor het verkrijgen van een kwalitatief zo goed mogelijk eindproduct.