Over ons

FP Ovenbouw BV is een onderdeel van FP Services BV. FP Services BV is opgericht door Frank Pieters in 1998. Frank Pieters is al meer dan 40 jaar werkzaam in de bakkerij-industrie. Na jaren gewerkt te hebben voor onder andere Winkler-Den Boer, Vuurslag en Velgedo is hij voor zichzelf begonnen.

In de loop der jaren heeft FP Services BV een groot ondernemers netwerk opgebouwd, waardoor FP Service Group in het leven is geroepen. FP Service Group bestaat uit verscheidene zelfstandig ondernemers die ieder hun eigen specialisme hebben. Door deze specialisme te bundelen hebben wij een breed scala te bieden aan diensten, van elektricien tot aan mechanisch specialist.

In 2008 besloot Frank Pieters een eigen oven te bouwen. Hij vond dat de Balanceloven aan een modificatie toe was. Waarbij als belangrijkste uitganspunt het stabiliseren van de schommels. Hiermee was de start van FP Ovenbouw BV.
Bijna 10 jaar heeft de Dordtenaar, die zijn hele werkzame leven al in het onderhoud van Broodbakovens zit, aan zijn prestigeproject gewerkt in een loods aan het Reewegpad te Dordrecht.

Frank Pieters

Frank Pieters

Oprichter/directeur
Sandra Pieters

Sandra Pieters

Office Manager
Esmeralda Pieters

Esmeralda Pieters

Sales Manager